TY - JOUR T1 - Assessing the Energy Balance and Nutritional Needs (Macronutrients, Vitamins, Minerals) in Military Students TT - بررسی تأمین تعادل انرژی و نیازهای تغذیه‌ای (درشت‌مغذی‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی) دانشجویان نظامی JF - J-Police-Med JO - J-Police-Med VL - 11 IS - 1 UR - http://jpmed.ir/article-1-1075-fa.html Y1 - 2022 SP - 1 EP - 10 KW - Energy Metabolism KW - Diet KW - Food KW - and Nutrition KW - Vitamins KW - Minerals KW - Military Personnel N2 - اهداف: رژیم غذایی و محتوای آن یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر عملکرد جسمانی و کارایی اجرای وظایف شغلی در دانشجویان نظامی است. از این‌رو، تحقیق حاضر با هدف مقایسه محتوای رژیم غذایی و نیازهای تغذیه‌ای و جسمانی دانشجویان افسری و ارائه راه کارهای مناسب تغذیه‌ای انجام شد. مواد و روش‌ها: پژوهش حاضر از نوع توصیفی-پیمایشی است که جامعه آن دانشجویان افسری دانشگاه امام علی (ع) در سال 1399 بود. 120 نفر به صورت نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شدند. به منظور ارزیابی متغیرهای مورد مطالعه از پرسش‌نامه تواتر غذایی (دارای یادآمد غذایی 24 ساعته) و پرسش‌نامه فعالیت بدنی در سه روز و نرم‌افزار N4 Food Processor استفاده شد. داده‌های به‌دست‌آمده با استفاده از آزمون تی در نرم‌افزار SPSS 20 در سطح معناداری کمتر از 0/05 تجزیه و تحلیل شدند. یافته‌ها: یافته‌های مطالعه حاضر نشان داد که سن، قد، وزن و شاخص توده بدنی نمونه‌ها به ترتیب 8/2±21/36 سال، 45/10±169/64 سانتی‌متر، 6/74±34/73 کیلوگرم و 37/2±25/47 کیلوگرم بر مترمربع بود. میزان کربوهیدرات، سدیم و چربی دریافتی بالاتر از میزان مورد نیاز بدن بود، در حالی که میزان پروتئین دریافتی کمتر از مقدار نیاز برآوردشده برای دانشجویان دانشگاه افسری بود که با استاندار موجود تفاوت معناداری داشت (0/001=p). همچنین میزان کالری دریافتی، مقدار هزینه انرژی، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 ویتامین E، ویتامین C، کلسیم، منیزیم و روی دریافتی دانشجویان از لحاظ آماری به طور معناداری کمتر از مقادیر استانداردهای موجود و مقادیر ریزمغذی‌های مورد نیاز برای انجام مناسب فعالیت‌ها بود (0/001=p). نتیجه‌گیری: درمجموع به نظر می‌رسد برنامه غذایی دانشجویان نیازمند اصلاحاتی مانند بهبود کمیت و کیفیت رژیم غذایی، افزودن میان‌وعده‌های غذایی کوچک، افزودن مواد لبنی و همچنین برخی میوه‌ها و سبزیجات تازه است M3 10.30505/11.1.20 ER -